✔ Verzenden naar NL € 15,- en BE € 35,- ✔ Het grootste assortiment ✔ Prijs direct online berekenen ✔ Spoed mogelijk ✔ 100% Vaatwasmachinebestendig ✔ Bestellen vanaf 12 stuks
0
Je winkelwagen

Hoe blijven glazen mooi in de vaatwasser?

Om ervoor te zorgen dat glazen mooi blijven in de vaatwasser, kun je de volgende tips volgen:

1. Plaats de glazen in het bovenste rek van de vaatwasser. Hierdoor worden ze minder blootgesteld aan directe hitte en intense waterstralen, wat kan leiden tot beschadiging.

2. Zorg ervoor dat de glazen niet tegen elkaar aan staan of elkaar raken tijdens het wasproces. Dit voorkomt krassen en beschadigingen.

3. Gebruik een mild vaatwasmiddel dat speciaal is ontworpen voor glaswerk. Vermijd agressieve chemicaliën of bleekmiddelen, aangezien deze de glazen kunnen aantasten.

4. Kies voor een programma met een lagere temperatuur en een kortere wascyclus. Dit helpt bij het verminderen van de blootstelling aan hitte en voorkomt mogelijke schade.

5. Laat de glazen na het wassen volledig drogen voordat je ze uit de vaatwasser haalt. Dit voorkomt vlekken en strepen op het glaswerk.

6. Controleer regelmatig de sproeiarmen en filters van de vaatwasser om ervoor te zorgen dat ze schoon zijn. Verstoppingen kunnen leiden tot een slechte watercirculatie en een minder effectieve reiniging.

Door deze tips te volgen, kun je ervoor zorgen dat je glazen mooi blijven, zelfs na herhaaldelijk gebruik in de vaatwasser.