✔ Verzenden naar NL € 15,- en BE € 35,- ✔ Het grootste assortiment ✔ Prijs direct online berekenen ✔ Spoed mogelijk ✔ 100% Vaatwasmachinebestendig ✔ Bestellen vanaf 12 stuks
0
Je winkelwagen

Wat is lasergraveren?

Lasergraveren is een vorm van graveren waarbij een laserstraal wordt gebruikt om een afdruk of insnijding te maken op een oppervlak. De laserstraal wordt geconcentreerd en gericht op het oppervlak en brandt als het ware een patroon of tekst in het materiaal.

Lasergraveren is een nauwkeurige en precieze manier van graveren, waarmee zeer fijne details kunnen worden aangebracht in het materiaal. Het kan worden gebruikt op materialen zoals metaal, hout, kunststof, glas, leer en steen.

Bij lasergraveren wordt de intensiteit en snelheid van de laserstraal aangepast om verschillende dieptes en texturen te creëren. Hierdoor kunnen verschillende effecten worden bereikt, zoals hoogteverschillen, schaduwen en texturen.

Lasergraveren wordt vaak gebruikt in de productie van gepersonaliseerde producten, zoals naamplaatjes, juwelen, awards, relatiegeschenken en promotionele producten. Het wordt ook gebruikt in industriële toepassingen, zoals de identificatie van onderdelen en componenten in machines en apparaten.

Geef een reactie